Keratherapy

Mizani-Styling

KERATHERAPY

Keratherapy is een innovatieve keratinelijn verrijkt met Kerabond Technology om de kwaliteit van het haar zichtbaar te verbeteren. Uw haar is zachter, makkelijker handelbaar en glanzender dan nooit tevoren. De diverse collecties bieden voor ieder haartype de juiste verzorging:

Moisture: De producten zijn een heerlijke cocktail van rijke anti-oxidanten en plantenextracten. De elasticiteit van het haar wordt verbeterd en de vochtbalans wordt hersteld. Moisture producten zijn geschikt voor alle haartypen en het zijn de aanbevolen producten na alle keratine behandelingen.

Root Concealer: De tijdelijke kleursprays van Keratherapy zijn ideaal om grijze uitgroei volledig te dekken. De sprays zijn makkelijk in gebruik en kunnen ook weer uitgewassen worden met een goede shampoo.

Styling: De styling producten van Keratherapy zorgen voor extra glans, volume of hold in het haar.

Volumizing: Geeft fijn haar extra volume, glans en optimale hydratatie zonder te verzwaren of de kleur aan te tasten. Voor optimale volume resultaten, combineer de shampoo met de Volume Conditioner en de Root Boost & Volumizer.