Skip to main content

Retourneren

Kan ik een artikel retourneren?

Dit hangt af van het type artikel en de termijn die verstreken is.

Wil je verbruiksartikel (zoals shampoo, conditioner, gelax, enzovoorts) binnen 14 dagen retourneren? Dat kan als de verpakking van het verbruiksartikel ongeopend is en de inhoud ongebruikt is.

Wil je een verbruiksartikel (zoals shampoo, gel, wax, enzovoorts) na 14 dagen retourneren? Dat kan helaas niet.

Wil je een tool (zoals kappersschaar, stijltang, krultang, enzovoorts) binnen 14 dagen retourneren? Dat kan als je het product in de originele verpakking terugstuurt. Hierbij dienen zowel product als verpakking er netjes uit te zien, ofwel in de oorspronkelijke staat te verkeren.

Wil je een tool (zoals kappersschaar, stijltang, krultang, enzovoorts) na 14 dagen retourneren? Dat kan helaas niet.

Mocht je nog vragen hebben, neem dan gerust contact op met de kapsalon.

 

Hoe retourneer ik een product?

Hiervoor  moet het meegestuurde retourformulier  ingevuld worden.  Deze voeg je vervolgens met (1) het product en (2) een kopie van je aankoopbewijs in een verzenddoos. Indien je de doos waarin het product is bezorgd en bijgaand beschermmateriaal hebt weggegooid, dien je zelf een vervangende doos en beschermingsmateriaal te vinden. De doos met het retourformulier, de kopie van het aankoopbewijs en het product stuur je goed verpakt op naar:

Afro Hair and Beautysalon

Brinkstraat 305

7541 AR ENSCHEDE

Afrohairbeautysalon.nl kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor zendingen die niet bij Afro Hair and Beautysalon aankomen. Overweeg dus of je jouw zending aangetekend en verzekerd wil versturen. Zorg ook dat je de zending voldoende frankeert, omdat we deze anders niet kunnen aannemen.

 

De retourzending wordt door ons binnen 2-4 werkdagen verwerkt.