Skip to main content

Hairextensions

Hairextensions bij  Afro Hair & Beautysalon.

 

Denk hierbij niet alleen aan de standaard haarverlening, maar ook aan een vollere pony, extra volume en bijvoorbeeld een extra kleur in je haar zonder chemische toevoegingen!

Hairextensions zijn te krijgen in verschillende soorten, lengtes en kleurstellingen. Extensions kunnen steil zijn maar ook krullend of kunnen op verzoek krullend worden gemaakt. Ze bestaan er gemaakt van echt haar dat wordt geïmporteerd uit andere landen maar kunnen ook synthetisch zijn (nep haar). Over het algemeen zien extensions van echt haar er beter en natuurlijker uit dan die van nep haar. Ook blijven ze relatief langer zitten dan synthetische extensions.

De hairextensions zijn verkrijgbaar als een soort matjes die op een reepje stof zijn vastgemaakt maar ook als losse, kleine plukjes haar. De eerste variant is gemakkelijker in te zetten, omdat je een heel groot stuk haar in één keer vastmaakt aan je eigen haar. De losse strengen moeten per klein lokje worden vastgemaakt aan je eigen haar maar je ziet ze minder snel zitten en het eindresultaat ziet er dan ook vaak natuurlijker uit.

  Bond applicatie
De meest bekende manier van de toepassing van extensies is via een keratine bond. Bond extensions zullen 2 tot 3 maanden in het haar blijven zitten en kunnen opnieuw ingebracht worden.
 

Ring aplicatie
Ring applicatie garandeert een snelle en veilige toepassing. Het is mogelijk om binnen slechts 15 minuten, prachtig, voluminous haar te creëren. Het aanbrengen en verwijderen is mogelijk met de ring connector. Elke ring is gemaakt met een siliconen laag om het haar te beschermen! Dit is verkrijgbaar in drie kleuren zodat het kan matchen met uw eigen haarkleur.

  Tape applicatie
Tape Extensions zijn 2 stroken haar die samen met het eigen haar aan elkaar wordt getaped. Tape extensions blijven 2 tot 3 weken zitten en kunnen opnieuw worden toegepast.
  Clip-in applicatie
Clip-In Extensions maakt het mogelijk om de extensions snel en eenvoudig aan te brengen. Clip in extension kunnen op elk moment van de dag gedragen worden, wanneer u wilt. Het aanbrengen duurt slechts 30 seconden.